Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Υπάρχει ζωή *πριν* τον θάνατο??

Νέες επιστημονικές μελέτες έχουν ανακαλύψει επιτέλους τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις την ζωή σου κόλαση. Ναι, τώρα μπορείς κι εσύ να να καταστρέψεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου και να αγγίξεις τον απόλυτο σκοπό: να μισήσεις θανάσιμα τον εαυτό σου.

Τί πρέπει να κάνεις για να καταστρέψεις κάθε όμορφο στη ζωή;;

1. Καταρχήν, θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να ευχαριστείς τους άλλους, κυρίως δείχνοντας έναν ψεύτικο εαυτό φτιαγμένο στα μέτρα των άλλων. Πρέπει να μάθεις καλά ποιοι είναι οι άλλοι και ποιες είναι οι ανάγκες τους. Γνώθι σ'αυτούς!
2. Θα κάνεις μια λίστα με όλα τα αρνητικά σου σημεία και θα τα διαβάζεις καθημερινά. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτησε βοήθεια από τους εχθρούς σου.Αυτό θα βοηθήσει να διαπιστώσεις πόσο αλήθεια άχρηστος-η είσαι. Κράτα τους εχθρούς σου κοντά!!
3. Κοίτα στον καθρέφτη καθημερινά και παρατήρησε προσεχτικά τις ατέλειες σου. Βρες όσες μπορείς περισσότερες. Μην αφήνεις καμία. Ακόμη και η παραμικρή ατέλεια μπορεί να συμβάλλει.
4. Κάνε μόνο ότι πρέπει και ποτέ ότι θέλεις.
5. Μην αφήνεις τα αρνητικά πράγματα στη ζωή σου να καλυτερεύουν με το χρόνο. Θα πρέπει να φροντίζεις να διαιωνίζεις τα προβλήματα σου.
6. Αν κάποια στιγμή νιώσεις καλά, θυμήσου ότι αρνητική εμπειρία έχεις ζήσει. Πόσες φορές απέτυχες, πόσες έγινες ρεζίλι κλπ.
7. Αν νιώσεις ένα χαμόγελο να σκάει στο πρόσωπό σου, δώσε μια σφαλιάρα στον εαυτό σου αμέσως. Εδώ η αμεσότητα είναι σημαντική. Αν αφήσεις χρόνο να περάσει, θα έχεις ήδη απολαύσει μια καλή στιγμή. Θέλει προσοχή και γρήγορα αντανακλαστικά.
8. Κράτα ημερολόγιο με όλες τις ατυχίες σου. Ειδικά αν είσαι ξεχασιάρης. Αν είσαι ξεχασιάρης, θυμήσου να το σημειώσεις στη λίστα με τα αρνητικά σου.
9. Εξασκήσου στην αδιαφορία, την απάθεια για το παρόν και το μέλλον και ζήσε στα άσχημα συμβάντα του παρελθόντος.
10. Απέκτησε και ακολούθησε κάποιες μικρές συνήθειες, όπως, να τρως ανθυγιεινά, να κάθεσαι, να οδηγάς απερίσκεπτα, ξόδεψε λεφτά που δεν έχεις και δανείσου (αυτό θα βοηθήσει να κάνεις κι άλλους εχθρούς που θα σε κυνηγάνε), περπάτα τις νύχτες σε σκοτεινά σοκάκια κακόφημων περιοχών (αν είσαι τυχερός, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σου στερήσει τη ζωή επιτόπου).

Και μια συμβουλή για τους φίλους μας που είναι ακόμα σπερματοζωάρια: Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να μην γεννηθείς καν. Προσπάθησε να γίνεις έκτρωση, να αποβληθείς το συντομότερο δυνατόν.

0 φτερουγίσματα: