Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Να γιατί να ψηφίσετε τη ΘΕΙΑ μου για ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της χώρας :) :)

- Για αρχή θα πιάσει όλους τους κλέφτες από το αυτί και θα τους βάλει τιμωρία.
- Θα αναλάβει τα οικονομικά της χώρας με μια έξυπνη διαχείριση σχεδιάζοντας ένα πλάνο 20ετίας, όπου όχι μόνο θα εξοφληθούν τα χρέη στην ώρα τους, αλλά θα αποταμιευτούν και χρήματα για τις σπουδές των μελλοντικών τέκνων του κάθε πολίτη.
- Θα διαπραγματεύεται συμμαχίες με τις άλλες χώρες ενώ ταυτόχρονα ράβει τις στολές των ενόπλων δυνάμεων, με σκοπό πάντα την εξασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης.
- Θα κερδίσει τους ξένους διπλωμάτες με την φιλοξενία της και τις χειροποίητες εκπληκτικές συνταγές της.
- Θα πάρει το ξεσκονόπανο και θα καθαρίσει όλη τη βρωμιά αυτής της χώρας, αλλά και θα συμμαζέψει όλα τα νεαρά άτομα που περνάνε το χρόνο τους στις καφετέριες και θα τα βάλει να μαζεύουν τα σκουπίδια από τους δρόμους, κάνοντάς τα συνετούς πολίτες.
- Θα γεμίσει τη χώρα με δεντράκια και λουλουδάκια ενισχύοντας έτσι την προστασία του περιβάλλοντος.
- Για την εφαρμογή των νόμων που αυτή τη στιγμή δεν υπακούει κανείς, θα πάρει τον πλάστη και θα δίνει ξυλιές στους παραβάτες, ενώ για τους πολύ επίμονους, θα πετάει και παντοφλιές. Φοβού τις παντοφλιές!
- Τέλος, για όλους τους κυβερνώντες των άλλων χωρών που μας πάνε κόντρα, πχ. μακεδονικό και τα μάρμαρά μας, θα τους στρώσει για διάβασμα και την επόμενη φορά θα πιάσει να μιλήσει στους γονείς τους.

Και όποιος έχει αντίρρηση για την πρότασή μου, είναι επειδή δεν ξέρετε την θεία μου..

0 φτερουγίσματα: